Τα αμαξίδια Difros είναι ελληνικά ή εισαγόμενα;

Τα αμαξίδια Διφρος είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα 100% στην Ελλάδα . Τα μόνα εισαγόμενα είναι οι πρώτες ύλες που έρχονται απο τους καλύτερους προμηθευτές απ’ όλο τον κόσμο

Γιατί οι τιμές τους είναι χαμηλότερες από τα περισσότερα του ανταγωνισμού;

Τα αμαξίδια μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα , ως εκ τούτου δεν υπάρχουν πολλοί μεσάζοντες που διαμορφώνουν την τελική τιμή . Επίσης η συνεχής προσπάθεια μας στην αναζήτηση του καλύτερου και φθηνότερου προμηθευτή είναι σε όφελος του πελάτη αφού όποιες εκπτώσεις μετακυλίονται  σε αυτόν . Το βασικό μας μέλημα είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στην χαμηλότερη τιμή .

Πως μπορώ να είμαι βέβαιος για την ποιότητα κατασκευής;

Απο την πρώτη στιγμή η ποιότητα ήταν ένα απο τα βασικά στοιχήματα που κάναμε . Γι’ αυτό όλα μας τα αμαξίδια διαθέτουν πιστοποίηση CE ενώ η εταιρεία μας κατασκευάζει όλα τα αμαξίδια χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ELOT EN ISO 13485:2012 και  EN ISO 9001:2008 . Η βασική μας δύναμη όμως είναι η προσωπική μας επιδίωξη στην ποιότητα που μας κάνει να λειτουργούμε με ακόμα πιο αυστηρά κριτήρια .

Ποια είναι η εμπειρία της Difros σε ότι αφορά τις ανάγκες ατόμων με προβλήματα κινητικής αναπηρίας;

Η συνεχής ενασχόληση με τον χώρο της αναπηρίας αλλά και η προσωπική εμπειρία είναι αυτά που μας κρατούν ενημερωμένους για οτιδήποτε καινούριο . Ξεκινήσαμε την εταιρεία έχοντας κατα νου να καλύψουμε προσωπικές ανάγκες αλλά και να αλλάξουμε την φιλοσοφία και τον τρόπο που βλέπουμε εμείς αλλά και η κοινωνία την αναπηρία και όσους ζουν μέσα σ’ αυτή . Η προσωπική εμπειρία του ενός απο τους δύο συναιτέρους στην αναπηρία είναι αυτό που μας ωθεί όχι απλά στην κατασκευή αναπηρικών αμαξιδίων αλλά στην μεταφορά της συζήτησης απο την διαφήμιση στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών των χρηστών . Γνωρίζουμε την αναπηρία γιατί την βιώνουμε και όχι γιατί έχουμε διαβάσει γι’ αυτή .

Ποιες κατηγορίες αμαξιδίων υπάρχουν;

Υπάρχουν τα πτυσσόμενα και  τα σταθερού σκελετού αναπηρικά αμαξίδια τα οποία μπορούν να είναι καθημερινής ή αθλητικής χρήσης με ηλεκτροκίνηση ή όχι . Η εταιρεία μας κατασκευάζει αμαξίδια σταθερού σκελετού μετά την λήψη μέτρων αθλητικά και καθημερινής χρήσης .

Μπορώ να διαλέξω μόνο από συγκεκριμένα μοντέλα αμαξιδίων ή μπορώ να παραγγείλω αμαξίδιο με ειδικές προσαρμογές;

Όλα μας τα αμαξίδια είναι στην πραγματικότητα πρότυπα αφού για το καθένα ξεχωριστά παίρνουμε μέτρα και τα κατασκευάζουμε για κάθε χρήστη σύμφωνα με τις ανάγκες του . Για μας το »φυσιολογικό» είναι να έχει το αμαξίδιο ειδικές προσαρμογές .

Τι είδους προσαρμογές μπορούν να γίνουν ώστε να είναι το αμαξίδιο προσαρμοσμένο στις δικές μου ανάγκες;

Εξαρτάται απο τις ανάγκες που υπάρχουν . Η λήψη μέτρων και η εξαντλητική συζήτηση για το πως φαντάζεται ο χρήστης το αμαξίδιο του σε σχέση με τις ανάγκες του μας οδηγούν κάθε φορά στην κατασκευή πραγματικά εξειδικευμένων προσαρμογών αφού κανένας απο εμάς δεν είναι ίδιος με τον άλλον . Έτσι οι λύσεις προκύπτουν απο τα προβλήματα .

Τι είδους υποστήριξη προσφέρει η Difros μετά την πώληση του αμαξιδίου;

Παρέχουμε σέρβις και ανταλλακτικά για όλα μας τα αμαξίδια αλλά και για αλλαγές που προκύπτουν μετά την αγορά του αμαξιδίου . Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε και το υποστηρίζουμε πλήρως .