Τρόπος κατασκευής


Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες

 

Τα αμαξίδια μας κατασκευάζονται το καθένα ξεχωριστά και για κάθε πελάτη σύμφωνα με τις διαστάσεις το επίπεδο της αναπηρίας του αλλά και την εμπειρία του στο γενικό χειρισμό του αμαξιδίου. Το βασικό μέλημα μας είναι η εξέλιξη του χρήστη και πως μπορούμε να την βοηθήσουμε κατασκευάζοντας ένα αμαξίδιο προσαρμοσμένο σε αυτόν . Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε παραγγελιόχαρτο με συγκεκριμένα μέτρα αλλά γενικές κατευθύνσεις , ενώ μπορούν να γίνουν αλλαγές στον σκελετό σε όλες τις διαστάσεις ( ύφος , φάρδος , ολικό μήκος , ύψος πλάτης , γωνίες καθίσματος , ολικό φάρδος και γενικά οποιαδήποτε διάσταση μπορεί να αλλάξει ) . Επειδή ακριβώς κατασκευάζονται για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά μπορούμε να αποφύγουμε τον χαμένο χρόνο στην διαδικασία της λειτουργικής αποκατάστασης αφού η διαφορά με ένα αμαξίδιο παραγωγής είναι τεράστια . Στα αμαξίδια παραγωγής ο χρήσης είναι αυτός που πρέπει να προσαρμοστεί στο αμαξίδιο ενώ στα αμαξίδια με παραγγελία το αμαξίδιο προσαρμόζεται στον χρήστη . Είναι φυσικά κάτι πολύ δύσκολο σε ότι αφορά την παραγωγή αφού κάθε φορά για εμάς είναι σαν να κατασκευάζουμε ένα πρότυπο .

Το βασικό σημείο υπεροχής μας είναι η προσοχή που δείχνουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Ποιότητα και υλικά κατασκευής

Τα αμαξίδια μας κατασκευάζονται απο ειδικό κράμα αλουμινίου – μαγνησίου που φέρνουμε απο το εξωτερικό. Το κάθε αμαξίδιο κατασκευάζεται στα μέτρα του χρήστη ενώ η ακρίβεια στις διαστάσεις επιτυγχάνεται με το στήσιμο του σκελετού σε μια καλίμπρα ακριβείας δικής μας κατασκευής . Κάθε ένα απο τα κομμάτια που αποτελούν τον σκελετό του αμαξιδίου μπαίνουν επάνω στην καλίμπρα και μετριούνται στις τρεις διαστάσεις που καταλαμβάνουν έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι πριν γίνει η τελική κόλληση όλα είναι σωστά και ανταποκρίνονται τόσο στα μέτρα του χρήστη αλλά και στις μηχανικές απαιτήσεις του αμαξιδίου . Το αμαξίδιο κολλιέται με μηχανές TIG και MIG ενώ ο σκελετός μετριέται και αφού τελειώσει αυτή η διαδικασία. Μετά έχουμε την αισθητική περιποίηση του σκελετού με την μηχανική λείανση των κολλήσεων το βάψιμο και την τελική συναρμολόγηση .

Σε όλα τα στάδια της κατασκευής η βασική επιδίωξη είναι το τελικό προιόν να είναι ακριβώς στα μέτρα του χρήστη.

Τα αμαξίδιά μας

Αυτή την στιγμή η εταιρεία μας κατασκευάζει τρία μοντέλα καθημερινής χρήσης που κατασκευάζονται με την φιλοσοφία της παραγγελίας . Ένα αθλητικό αμαξίδιο ειδικευμένο στο μπάσκετ , ένα μοντέλο για τένις και ένα μοντέλο που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην παραλία . Επίσης κατασκευάζουμε με την ίδια φιλοσοφία αμαξίδια ηλεκτροκίνητα .

Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι η κατασκευή αμαξιδίου απο ανθρακονήματα και η κατασκευή ενός αμαξιδίου για την αυτόνομη πρόσβαση στην παραλία.